Samen voor duurzaam...
ook in jouw carrière!

Bouw mee aan een duurzame omgeving

Trevi is sinds 1992 gedreven om zijn steentje bij te dragen aan een beter leefmilieu door de beste oplossing te bieden aan het milieuprobleem van zijn klanten. De organisatie wordt geleid door Stefaan Deboosere en Jacky Mortelmans en bestaat ondertussen, inclusief alle vennootschappen, uit meer dan 160 collega’s. Sinds het ontstaan kennen we enkel een voortdurende groei, zowel in collega’s, projecten als knowhow.

De hoofdzetel van onze organisatie is gevestigd in Gentbrugge, met daarnaast vestigingen in Grobbendonk en Roncq (FR). Gedreven door een missie en de wil om voortdurend te blijven verbeteren investeren we dagelijks in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers. Want één van de troeven van Trevi is de diversiteit en ervaring van het team: laboranten, milieuonderzoekers, ontwerpers, tekenaars, lassers, monteurs, elektriciens, programmeurs en projectverantwoordelijken werken intens met elkaar samen voor hetzelfde doel.

Onze waarden

Met respect voor mens en milieu voorziet Trevi de beste oplossing voor het milieuprobleem van de klant, bedacht en uitgevoerd door een ervaren, multidisciplinair team.

EEN WIN-WIN RELATIE MET ONZE KLANTEN

Bij Trevi willen we de klant voorzien van een duurzame oplossing die bijdraagt aan het milieu. Daarom streven we een globale, bronbeperkende aanpak na

VEILIG, GEZOND & MILIEUVRIENDELIJK WERKEN, DÉ NORM.

Duurzaam werken staat voorop. Daarom maken we dagelijks werk van een gezonde, veilige en milieuverantwoorde werkplek voor onze medewerkers.

CONTINUE VERBETERING

We streven dagelijks naar innovatie, zowel binnen de eigen organisatie als in onze projecten. Daarom verzamelen we feedback van klanten en werknemers via interne audits, evaluatiegesprekken en klanttevredenheidsmetingen.

RESPECT & WAARDERING

Onze mensen maken het verschil. Binnen ons HR-beleid streven we er dagelijks naar om een werkplek te creëren waar iedereen op een respectvolle manier met elkaar werkt en waarbij werknemers gehoord worden.

DIVERSITEIT EN INCLUSIE

Bij Trevi hebben we respect voor de verschillen in mensen en streven we ernaar om gelijke kansen te bieden aan iedereen ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid, afkomst, uiterlijk, genderidentiteit, nationaliteit, geloof en overtuiging.

Ontdek onze vacatures

Medewerkers vormen de basis van onze dienstverlening

Isabelle Cordewiner
HR Verantwoordelijke

Stel een vraag

Werken voor Trevi, is werken...

In een duurzame organisatie. We vinden het belangrijk om met werknemers een langdurige relatie aan te gaan en ervoor te zorgen dat mensen met plezier hun job uitoefenen.

Volgens een juiste werk-privé balans. Je kan enkel het beste geven van jezelf als je je ook goed voelt. Daarom luisteren we naar onze werknemers en zorgen we ervoor dat ieders balans in evenwicht blijft.

In een sportieve omgeving. Mede door de ligging naast de Schelde, kan je bij ons tijdens de middag wandelen fietsen of lopen. Werknemers krijgen daarnaast ook de kans om een fiets te leasen.

Met de juiste veiligheidsmaatregelen. Onze installaties zijn hoog, staan onder spanning, bevatten bewegende delen enz. Daarom behaalde Trevi het VCA-certificaat en worden werknemers regelmatig bijgeschoold in veilig werken.

En je tegelijk ontwikkelen. Vanaf dag 1 investeren we in jouw opleiding door je een peter/meter toe te wijzen. Daarnaast is er doorheen jouw loopbaan ruimte voor professionele ontwikkeling door het volgen van interne of externe opleidingen.

In een aangename werkomgeving. Bij ons werk je in moderne, lichtrijke kantoren met alle voorzieningen, investeren we in ergonomisch werken en bieden we dagelijks verse soep & fruit aan op het werk.